header banner
Default

Paribu Beşiktaş Token (BJK) Ön Satışının Tamamlanması: 3 Saniyelik Rekor! - Koin Bülteni


Türkiye’nin önde gelen kripto para borsası Paribu, Beşiktaş Token (BJK) ön satışı tamamlandı.

Beşiktaş Token’ın ön satışı TSİ bugün 12.35 itibarıyla Paribu’da tamamlandı. Fan token’ın 500 bin adet olan kilitsiz seçeneği rekor süre içerisinde tükenirken ön satışın tamamlandığı esnada kilitli token seçeneğinin henüz tamamlanmadığı görünüyordu.

Paribu resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

3 saniyede 500 bin adet kilitsiz Beşiktaş Token tükendi.

Fan token lansmanından açıklamalar

VIDEO: Beşiktaş Fan Token Tam 3 Saniyede Tükendi! | Paribu CEO'su Yasin Oral Röportaj
BTCHaber TV

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi Beşiktaş Token lansmanında yaptığı açıklamada, fan token sürecini erteleme sebeplerinin o dönem fiyatların ve piyasanın çok yüksek olmasından ve düşmesini beklediklerinden kaynaklandığını belirtti.

Öte yandan Paribu CEO’su Yasin Oral ise şu açıklamalara yer verdi:

Bu bir iş birliği. Kulübün bu güne kadar bekleme sebebi de günü kurtarmayı düşünmediklerini gösteriyor. Bu da Paribu olarak bizim için önem arz ediyor.

Lansman sırasında ayrıca Beşiktaş ile Paribu arasındaki fan token anlaşmasının gelir dağılımına da yer verildi. Elde edilen gelirin büyük bir çoğunluğunun Beşiktaş’a verileceği vurgulandı. Paribu CEO’su Yasin Oral, paranın ilk gün itibarıyla yüklü miktarlara ulaşmayacağını söylerken bunun uzun soluklu bir anlaşma olduğunu yineledi.

Beşiktaş cephesi, Paribu’dan gelen teklifin diğer boralara nazaran daha az olduğunu ancak büyük fedakarlık yaptıklarını ifade etti:

Bu anlaşmayı ileride herkese faydalı olması adına yaptık. Yüksek verene satalım şeklinde değildi. Şu an sadece %10’unu sattık ve kalan kısmı daha değerli olacaktır.

Başka bir kripto para borsası Rain ile göğüs sponsorluğu ile alakalı soruya ise Beşiktaş cephesi şu cümleler ile yanıt verdi:

Bu token gibi değil. Paribu bu alanda müşterimiz olabilir ancak daha fazla teklif veren olursa ona veririz. Paribu umarım daha fazla verir. O firma sponsorluğu yaptı daha sonra kayboldu.

Paribu’nun resmi sitesinde yer verilen ifadede, Beşiktaş Token sahiplerinin birçok farklı avantajdan yararlanacağı ve kulübün geleceğine etki edeceği belirtildi.

Paribu, BJK’nin kilitsiz seçeneği için 500 bin kilitli seçeneği içinse 5 milyon fan token satışı başlatmıştı. Kilitsiz token fiyatının 50 TL, kilitli token fiyatının ise 25 TL olduğu, her iki seçenekten de maksimum 200 adet alınabileceği ve bu durumda kilitsiz olarak en fazla 10 bin TL‘lik kilitli olarak da en fazla 5 bin TL‘lik alım yapılabileceği vurgulanmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Sources


Article information

Author: Roger Brown

Last Updated: 1704206162

Views: 544

Rating: 4.4 / 5 (83 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Roger Brown

Birthday: 1967-07-01

Address: 99365 Camacho Way Apt. 108, Port Royville, AR 56794

Phone: +3675059593789552

Job: Article Writer

Hobby: Writing, Board Games, Graphic Design, Metalworking, Woodworking, Pottery, Backpacking

Introduction: My name is Roger Brown, I am a receptive, treasured, rare, enterprising, Colorful, lively, unyielding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.