header banner
Default

CZ Binance Kullanıcı Sayısını Açıkladı! Türkiye Kaçıncı Sırada?


Güncelleme:

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, bir yıl öncesine göre %25 artışla 150 milyon kayıtlı kullanıcıya ulaştığını açıkladı.

Dönüm noktası, borsanın CEO’su Changpeng Zhao tarafından Twitter’da açıklandı ve borsanın geçtiğimiz hafta elde ettiği başarılardan bazılarını da paylaştı.

Bunlar arasında, Dubai’de Operasyonel MVP Lisansı alan dünyadaki ilk borsa olması, Binance Japonya’nın resmi lansmanı ve iki yeni Binance Launchpool’un (CYBER ve SEI) eklenmesi yer alıyor.

Temmuz 2022’de Binance, kayıtlı kullanıcı sayısının 120 milyonu aştığını açıklamıştı. Bu, borsanın kullanıcı sayısının geçen yıl 30 milyon arttığı anlamına geliyor.

SimilarWeb Verilerine Göre Binance Global’e En Çok Trafik Türkiye’den

VIDEO:

Similarweb sonuçlarına göre, Binance’in son üç aydaki en büyük beş trafik kaynağı Türkiye (%6.13), Vietnam (%5.44), Rusya (%5.16), Arjantin (%4.63) ve Hindistan (%4.61) oldu. Bu veriler borsanın yerel platformlarını değil, yalnızca global platforma dair bilgileri içeriyor.

Türkiye’den Binance Global’e olan trafik son üç ay içerisinde bir önceki üç aya göre %0.82 yükseldi. Bununla birlikte genel olarak tüm ülkeler incelendiğinde ise platformun üç aylık zaman diliminde ülkelerin çoğunda trafik verisinde azalma gördüğü kaydedildi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Sources


Article information

Author: Megan Johnson

Last Updated: 1704290403

Views: 609

Rating: 4.2 / 5 (54 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Megan Johnson

Birthday: 1932-09-10

Address: 6472 Carolyn Forge Suite 991, Tuckerbury, SC 48376

Phone: +4749020743951926

Job: Librarian

Hobby: Beer Brewing, Coffee Roasting, Knitting, Robotics, Wildlife Photography, Gardening, Amateur Radio

Introduction: My name is Megan Johnson, I am a clever, intrepid, dear, dazzling, brilliant, honest, unyielding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.